Microsoft slår til med tonnevis av spill
e3
Microsoft slår til med tonnevis av spill
Forza viser frem hestekreftene til Xbox One X
av Mathias Johannessen

Neste spill ut var Metro Exodus som kommer iløpet av 2018, og her viste de en såkalt "skripted demo" som betyr at de viser en video av noen som spiller spillet, derfor var det ekstra rart at jeg la merke til problemer med fps'en, men dette kan selvfølgelig ha vært streamen. Assassin's Creed Origins ble annonsert og kommer 27.oktober i år. Dette Assassin's Creed tar plass i oldtidens Egypt og demoen/traileren de viste frem sa en hel del om hvordan dette spille blir sånn rent gameplay-messig. RPG-elementer blir visst sentralt i dette spillet og vi fikk blant annet sett karakter gå opp et nivå, buer med ulike stats, og "rustning". Etterpå fikk vi et lite glimt av det såkalte PlayerUnknown's Battlegrounds som de sa var en slags battle royale med hundre stykker online, og spillet kommer sent i 2017. 

Ser originalt og friskt utSer ut til å være det mest originale siden Black Flag

Vi fikk et lite glimt av et spill kalt Deep Rock Galactic som ved nærmere undersøkelse viser seg å være en FPS for 1-4 spiller (co-op) som skal være tilgjengelig i 2018 ifølge Steam. Ved første øyekast så dette ut som en slag Minecraft møter Left 4 Dead så det kan bli interessant. Mens vi er inne på zombier så viste også Microsoft trailer til det nye State of Decay 2 som kommer iløpet av 2017. Personlig er jeg svært interessert i å se om de fikset mye av problemene de hadde i State of Decay. Det var på dette tidspunktet i konferansen at det skjedde noe merkelig. Som tidligere begynte bare en ny trailer til et nytt spill, men denne gangen zoomet kameraet ut og der sto det en såkalt "shout caster" som begynte å rope som en gal. Det han sa hadde sikkert noe med spillet å gjøre, men det var ikke så lett å høre. Dette var selvfølgelig Microsoft sin måte å vise at de også kan lage spill til E-sports markedet, og spillet heter The Darwin Project og er en såkalt konsoll lansering eksklusiv (spillet kommer først til Xbox og til andre konsoller senere). 

Stort potensiale Stort potensiale

Så kom det uunngåelige, Minecraft. Det måtte komme et sted i konferansen og her var nyheten ar de skal forene serverne til PC, konsollene, VR og mobile enheter iløpet av høsten 2017. Det kommer også en Super Duper Graphics Pack som ser ganske bra ut. Da Dragonball Fighter Z ble annonsert fikk jeg store øyne fordi dette ser ut til å bli det beste Dragonball-spillet på år og dag. Med Guilty Gear lignende grafikk og gameplay så ser Fighter Z ut til å være det spillet fansen har vært på utkikk etter, og det kommer tidlig i 2018. Etter denne overraskelsen så kom det enda en overraskelse med Black Desert Online som er en koreansk MMORPG som kommer til Xbox One tidlig i 2018. Det var på dette tidspunktet at jeg skjønte hvilken type konferanse dette var, og den tanken ble bekreftet med det visuelt nydelige The Last Night som ser ut som en slags 2D-versjon av Blade Runner, men med en slags dybde i bildet som tilsvarer 3D. Det så uansett nydelig ut og det er en konsoll lansering eksklusiv, men det er ikke kommet noe dato på det enda. Når du trodde det visuelle allerede var på topp så kommer The Artful Escape med sin 60talls syregrafikk og viser fram noe av det mer bisarre jeg har sett på disse konferansene. Også et spill jeg ser frem til, men desverre ingen dato på det enda.

Jeg blir helt målløs (The Last Night)Jeg blir helt målløs (The Last Night)

« Forrige 1 2 3 Neste »

Ingen kommentarer ennå..
Hva med å være den første?