Bethesda med svak konferanse
E3
Bethesda med svak konferanse
Allikevel noen godbiter her og der
av Mathias Johannessen

Bethesda som andre kunne selvfølgelig ikke være foruten et kortspill og lanserte tidligere i år Elder Scrolls Legends, og nå har de altså allerede kommet med en ekspansjon kalt Elder Scrolls Legends: Heroes of Skyrim. Som du sikkert skjønner på tittelen så er Skyrim innvolvert og det kommer allerede 29.juni. Vi visste det fra før av, men de måtte vise frem Skyrim til Switch. Det gikk i mye ekspansjoner til spill iløpet av denne kvelden og Dishonored var nestemann med Dishonored: Death of the Outsider som kommer 15.september i år. Konferansen var også et ypperlig tidspunkt til å vise frem Bethesda sitt nye håp innenfor E-sport, nemlig Quake Champions som de ikke kom med noe offisiell lanseringsdato på, men som er ute i beta nå. Rett før avslutningen kom det noe som virkelig overrasket meg, og det var The Evil Within 2. Her fikk vi bare en trailer/teaser, men det jeg så ar rart og creepy nok til å gjøre meg interessert. Det kommer fredag den 13.november, spooky!

Er litt H.P. Lovercraft over det heleEr litt H.P. Lovercraft over det hele

Bethesda avsluttet på mesterlig vis med trailer og "gameplay" til Wolfenstein 2 The New Colossus som kommer allerede den 27.oktober. Begynnelsen og slutten på denne traileren/gameplayet var noe av det beste jeg har sett på lenge (til en trailer å være), men midten var fylt med rare kutt og et merkelig tempo. Det var ikke nødvendigvis dårlig på midten, det var bare annerledes. Traileren avsluttes med noe helt syrete greier, og rett etterpå kommer det en fyr fra Bethesda opp på scenen og sier at det er "fucking bananas". Du kan ikke ende en konferanse på bedre vis enn det.

Endelig kan man banke nazister i AmerikaEndelig kan man banke nazister i Amerika

Det var Bethesda sin presentasjon som føltes tom og mindre enn vanlig. Jeg tror de må skaffe seg flere studio om de skal holde nivået som tilsvarer at man skal ha en pressekonferanse, de har ikke like mye spill og ikke minst store spill sammenlignet med Ubisoft og EA. Hadde de bare hatt et eller to til store spill så hadde konferansen vært meget bra, men den manglet innhold og tempo. Hva synes du? Var den grei eller synes du også det manglet noe? Hva var best?

« Forrige 1 2