R(e)ally fun!
Dirt 4
Karakter: 5
R(e)ally fun!
Beholder den harde rally-kjernen og åpner samtidig for nytt publikum
av Kennneth Løland
Solid fysikk, varierte baner, artig karrièremodus
Litt kjedelig grafikk, Land Rush er nesten ikke spillbart

“Dirt 4” fokuserer mer på gameplay en på det grafiske uten at det virker veldig negativt. Men jeg har allikevel kommet til å forvente at bilspill skal slå meg i trynet med sin nydelige grafikk og lyskvalitet på min alt for dyre TV og PS4pro. Da et storspill som “Dirt 4” ikke gjorde det, kan jeg ikke legge skjul en liten skuffelse. Lyden på sin side har “Codemasters” truffet midt i blinken på. Bilene bråker og smeller slik at det går kaldt nedover ryggen på meg  og når man fyker over kurillene lyder det som et maskingevær i “burst modus”.  Kartleseren høres proff ut og de har variert beskjedene hans slik at de ikke oppleves som repetative.  

Grafikken er ikke direkte dårlig, men den gir meg heller ingentingGrafikken er ikke direkte dårlig, men den gir meg heller ingenting

Fysikkmotoren i “Dirt 4” sitter som støpt, selv om bilen din ikke gjør det. De ulike underlagene, som asfalt, ulike typer grus, gjørme og snø føles veldig realistisk og må behandles deretter. Er man for rask i en sving med et glatt underlag flyr man fort ut av svingen og må starte på ny eller motta en tidsstraff.  Nå har jeg desverre ikke gleden av å eie et ratt eller pedaler til min PS4 men jeg kan se for meg at fysikken vil samsvare perfekt med et ok+ ratt, slik det gjorde på Dirt spillene til PS3.  Jeg vil faktisk våge å påstå at man burde ha ratt og pedaler for å takle “simulation” uten hjelpemidler. 

« Forrige 1 2 3 4 Neste »

Ingen kommentarer ennå..
Hva med å være den første?

Dirt 4