Gameplaysmakebit fra Beyond Good & Evil 2
Beyond Good & Evil 2
Gameplaysmakebit fra Beyond Good & Evil 2
Se hele 14 minutter gameplay fra Beyond Good & Evil 2!
av Kris23

Creative Director for Beyond Good and Evil 2, Michel Ancel, har sluppet en 14-minutters video som der han viser tidlig gameplay fra spillet. Gameplay skal tidligere ha blitt vist bak lukkede dører på E3, men nå får også allmennheten se det utrolige landskapet og få et innblikk i hvor stort spillet faktisk kommer til å bli. I tillegg til dette, så nevner han at spilleren skal kunne selv velge hvordan sin egen hovedkarakter ser ut, for å gjøre spillet en anelse mer personlig.

Vi får også se litt romskipgameplay, der man kan fly i hastigheter fra et par hundre til flere titalls tusen kilometer i timen! Man kan fly fritt både på planeter og i verdensrommet, samt at det skal gå sømløst uten noen lasteskjerm når man reiser fra planet til verdensrommet, noe som kan minne om konsepter fra det kansellerte Star Wars Battlefront III eller No Man's Sky. Man skal kunne gå hvor enn man måtte ønske og Michel Ancel nevner at det skal alltid være noe å gjøre, noe som lover godt med tanke på spillets skala.

Vi kommer til å se mange forskjellige planeter med forskjellige landskap der man kan gjøre side quests som blant annet pizzaleveranse (mulig inspirasjon fra Spider-Man 2?), men det skal også være tilfeldige hendelser som skjer rundt i verden når du reiser rundt. Et tilfelle som blir demonstrert er at kometer kan treffe planeter og lage sjokkbølger og mye mer.

Men med tanke på at det blir for mye å si alt innholdet i denne artikkelen, så får dere se den 14-minutters videoen her.