Nostalgi i pen innpakning
Regalia: of men and monarchs
Karakter: 4
Nostalgi i pen innpakning
Til tross for sine feil og mangler er det vanskelig å ikke la seg sjarmere av Regalia.
av Kjell Arne Jørgensen
Håndtegnet stil, interessante karakterer
Kampsystemet blir for gammelt, syltynn historie

Dine oppgaver blir da å få folk til å flytte tilbake til byen og finne familiemedlemmer som kan være med å bidra. Etter hvert blir det også mulig å samarbeide med nabobyer.

For å gjøre byen mer attraktiv kan du bygge nye bygninger og oppgradere dem. Regalias basebygging er ikke spesiell dyp, men likevel en artig del av spillet.

Her kan du oppgradere byen din.Her kan du oppgradere byen din.

Mesteparten av tida du bruker på spillet er imidlertid ute på oppdrag. Det er gjennom oppdragene du opparbeider deg ressurser og oppgraderer karakterene dine.

Oppdragene går i stor grad ut på å gå gjennom dungeons og hvert dungeon inneholder tre forskjellige arenaer. En kamparena, en eventyrarena og en campingarena hvor du hviler og gjenoppliver gruppemedlemmer.

Teksteventyrene er som regel morsomme.Teksteventyrene er som regel morsomme.

Eventyrene er tekstbaserte, hvor du hele veien må ta valg om hva du vil gjøre. Det kan ende med skatter, men det kan også ende med at du havner midt i en kamp. Eller så kan det ende opp i ingenting.

Kampene i Regalia er turbaserte, med et isometrisk overblikk. Du kan bevege deg et visst antall ruter, i tillegg til en action per runde. Det minner en god del om The Banner Saga, men kampsystemet er ikke på langt nær like dypt. Med tanke på hvor mange timer du kommer til å sitte i kamper så er ikke systemet interessant nok.

Det rutebaserte kampsystemet er nok kjent for de fleste, og mange har gjort det langt bedre tidligere.Det rutebaserte kampsystemet er nok kjent for de fleste, og mange har gjort det langt bedre tidligere.

Det er absolutt utfordrende, men kampene drar voldsomt ut i tid. Istedenfor smarte taktiske valg handler det mest om å unngå å dø gjennom å bruke skjold og sakte, men sikkert ta liv fra fienden. Her er det også et siktelinjeelement, som rett og slett føles ødelagt.

« Forrige 1 2 3 4 Neste »

Ingen kommentarer ennå..
Hva med å være den første?

Regalia: Of Men and Monarchs